Netherlands FlagPolitieke Partij van Aansteker
Vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid

Politie Leeuwarden
Woensdag 9 januari 2019

Referentienummer:190102-107269481835

Onze Politieke Partij van Aansteker willen graag klagen en aangifte doen tegen Ex- Minister Mev, Edith Schippers voor verraden tegen Nederlands bevolking.

Tegen: Edith Schippers Geboren 25 augustus 1964,
Voorgaand Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport tussen 2010-2017 Ex- Minister Mev Edith Schippers Overtreding in de zorg wet en wettelijk fraude in de Verplichte verzekering gedaan, zonder het verantwoordelijkheidsgevoel tegen Nederlands bevolking, onder de schaduw van den haags de politiek .

Verwijdering van het tand- en mondgedeelte ondersteund door basispakket zorgverzekering (verplichte verzekering) deze wet De strafbepaling is (Wet arbeid en zorg) droom de rijk een subsidie geven aan de bevolking voor een verplichte verzekering.

Om de wet te veranderen, hebben we aparte zittingen van het parlement nodig, die regile Gebeurde niet.deze Verwijdering gebracht Nederlands bevolking (van 18 miljoen mensen) Het serieus probleem in de financiële, Pijn en lijden, onrust over de toekomst en bezorgde over schuld aan Verpleegster om kunnen niet betalen,

Toevoeg kopie zorg wet  en huddig belangrijkste dekkingen die onder de basisverzekering,(1) pagina

Met het Best Wensen uit Leeuwarden
Shahin Eslamdoust

Voorzitter Politieke Partij van Aansteker

Het verzoek van officier van justitie