Taaladvise Nederland ~~~ Politieke Partij van Aansteker _ Vereniging met beperkte rechtsbevoegdheid

Cat en Mouse  
Vroeger leefde in een van de grote bossen een muis die erg intelligent en intelligent was. Deze rat zou zijn problemen met grote kennis en urgentie oplossen indien nodig, en zou hem zoveel mogelijk helpen, en hij zou hen zo ver mogelijk helpen.

Er was ook een kat in het bos, heel slim en intelligent, die de muis probeerde te grijpen, maar om de een of andere reden kon hij hem niet vangen en moest hij voor een andere maaltijd gaan. Op een dag, terwijl de kat in het bos op de loer lag op jacht, stapte de ongenode man in een val en viel in een visnet. Hij kon die val niet kwijtraken, omdat de val zeer star was en gemaakt van stevige touwen. Dus de kat zat gevangen in het net en niemand kon hem helpen wat hij maar wilde.

Na een tijdje keek de kat, op zoek naar voedsel, naar de kat en was erg blij toen hij haar in de afdeling zag. Maar toen hij er goed uitzag, zag hij een uil boven in de boom die hem probeerde te vangen en zich op zijn jacht voorbereidde. De rat wilde terug naar zijn nest, maar zag Rasui in de buurt van zijn nest, dat ook op hem wachtte, dus de enige manier om vrede en verzoening met de kat te vinden was in de gevangenis en wist dat hij moest worden vastgehouden. Opslaan. Omdat hij overal gepakt zou worden, kon hij alleen maar naar de kat in slavernij gaan en hem redden, hij zou zichzelf bevrijden van de benarde situatie.

Dus de muis bewoog naar de kat en benaderde hem. Wezel en uil, die dit zagen, weigerden de muis te nemen en gingen aan het werk. Omdat ze wisten dat muizen uiteindelijk kattenvoer zouden krijgen en er niets meer voor hen over was. Ze waren om deze reden teleurgesteld en gingen opnieuw op jacht.

Maar de muis die in de buurt van de kat kwam, begroette hem en zei: "Kat, je weet dat we allebei vijanden van elkaars bloed zijn en onze vriendschap is verkeerd, maar omdat we op dit moment allebei elkaars hulp nodig hebben en een zeer gevaarlijke situatie We moeten vrede en verzoening sluiten.

Ik zal je van slavernij bevrijden en je moet niets voor me doen in plaats van me naar huis te laten gaan. De kat, die de situatie zeer gunstig vond, accepteerde de woorden van de muis en zei: "Je hebt een heel goede gedachte, je opent mijn riemen en ik beloof je niets met jou te maken te hebben, antwoordt de muis. Hij zei: "Maar zoals de vijand zegt, er is geen vertrouwen en ik kan je helemaal niet vertrouwen, dus in dat geval zal ik sommige van de riemen openen en de andere riemen openen als het gaat om vissen," zei de kat. Tot de komst van de visser, zul je al mijn banden loslaten en zal ik mezelf niet op tijd kunnen redden en worden gevangen door de visser.

"Als ik alle riemen open doe," antwoordde de muis, "hoe weet je dat je me geen addertje onder het gras hebt gemaakt voordat het eruit kwam?"
Dus de kat accepteerde de woorden van de rat tot de nacht kwam en de visser verscheen van ver, de rat die de kat ving, naderde de kat, snelde naar de kat en sneed de andere strengen snel met zijn tanden, en de kat vreesde de visser, ongeacht met de muis ging hij naar de boom en de muis ontsnapte aan de angst van de kat. In dit geval zei de kat: "We zijn vrienden met elkaar geworden en de muis heeft gereageerd:" Vriendschap is onmogelijk, we zijn altijd vijanden en als je me gisteren zag helpen, zou dat in ruil zijn voor de hulp die ik ontvangen van de dreiging van een wezel en een uil. Ik had je en mij toen nodig en ik had je hulp nodig en ik denk ook aan jou, maar ik kan nooit als een vriend met je reizen omdat onze vijandschap in onze essentie zit en we het nooit kunnen veranderen
.